tiistai 14. marraskuuta 2017

ELISAN vastauksesta ei ole apua. Tili on lukossa ja pysyy

Vuorokauden päästä soittanut. Elisan tuki estää onnistuneesti teknisen henkilön kanssa puhelun ja jatkaa jauhamista samoista asioista jotka on käyty jo Chatissä läpi useampaankin kertaan.
Tässä dokumentoituna näkymä tyhjästä (n140Kt)  sähköpostitilistä joka näyttää "täyttä" (458Mt/200Mt) Elisan järjestelmän mukaan. Elisan oman sähköpostiohjelman mukaan tili on käytännöllisesti katsottuna tyhjä. "Emme voi poistaa asiakkaan sähköposteja". No eihän niitä tarvitse poistaa jos katsoo miksi heidän tilalaskurinsa on jumissa ja lukitsee sähköpostin.
Eihän tällaisella sähköpostilla ja palveluntarjoajalla ole mitään virkaa. Jos heidän ohjelmistonsa jumittuu jonkin tilin kohdalla, eikä sitä osata Elisalla enää korjata. Ohjelmiston ongelma, jota Elisa ei tietenkään myönnä. Sen korjaaminen saataisi olla vaikeaa ja jopa kallista. Muutaman asiakkaan menettäminen ei paljon ison talon toimintaa keikauta.

 SAAPUNEET kansiossa 5 kpl tekstitiedostoja joista suurin on alle 40 kt. Säilytin ne, koska olisin tarvinnut niitä myöhemmissä yhtyksissä. Ei ainuttakaan liitettä. ELISAN järjestelmä näyttää statusta 458Mt/200Mt joka ei siis pidä paikkaansa.
 SENT kansiossa 7 kpl tekstitiedostoja joista suurin on 30kt eikä ainuttakaan liitettä. Tuo suurin luku on Elisan oma varoitus 680 tavua, siis alle kilotavu. Eikä ainuttakaan liitettä.
 SAMA tilanne kansioiden hallinan puolelta katsottuna. SAAPUNEET 51 kilotavua yhteensä.
 LÄHETETYT 440 tavua, siis vajaa puoli kilotavua. Eikä liitteitä.
SENT yhteensä 18 kilotavua. Ei liitteitä.
Siis dokumenttie mukaan:  (n140Kt)  sähköpostia tilillä joka näyttää Elisan laskurin mukaan "täyttä" (458Mt/200Mt). "Osta lisää sähköpostitilaa" on kuten jo edellisessä tekstissä mainitsin, hyvä myyntikikka mutta ei, Elisan ikäväksi, toimi minun suuntaani. Toivottavasi muutkaan ei tähän ansaan lankea.
Alan etsiä uutta palveluntarjoajaa. Tällaisia ELISAN sähköpostitilejä en enää avaa harmikseni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti