keskiviikko 14. marraskuuta 2018

iZettle harrastaa vilpillistä mainontaa

Jos olet, yksityishenkilönä TAI 0% ALV -yhdistyksenä, hankkimassa maksupäätettä. Älä yritä tilata iZettleä. Näillä näkymin sitä ei voi rekisteröidä käyttöön ilman Y-tunnusta ja ALV numeroa.
Vaihtoehtojakin on. Ainakin SumUp maksupääte löytyy ilman tuota ALV vatimusta ja se on puolet edullisempi hankintahinnaltaan.
Rekisteröin juuri sellaisen yhdistyksellemme. Veloituskohtainen provikakaan ei ole kovin suuri. Creditillä isompi kuin Debetillä.

--------------- KIRJEENI iZettlen tukeen -------------------------
From: Hannu Kuukkanen [hannu.kuukkanen@elisanet.fi]
Sent: 2018-11-14 14:57
To: tuki@izettle.com
Subject: iZettle harrastaa Vilpillistä mainontaa


IZettle mainoksessa sanotaan:
  • Kenelle?

    iZettle kortinlukijat sopivat
    yrittäjille ja yksityishenkilöille.
    --------------------------------------------------------------------
Eipä sovikkaan yksityishenkilölle. Yksityishenkilöllä pitää olla yritystunnus ja ALV numero = firma jonka jälkeen hän ei enää ole "yksityishenkilö"

Kutsuisin tätä ylläolevaa tekstiä vilpilliseksi mainonnaksi joka tulisi pikimnmiten poistaa sivulta tai antaa väitteelle linkki joka selvittää miten tämä voisi olla mahdollsta. Tilauslomakkeenne ei tue tätä mahdollisuutta.
Tappelin viime kesästä asti teidän tilauskaavakkeenne kanssa, täysin turhaan. Jokaisen lomakkeen sivuvaihdon jälkeen tuli uusi "pommi" ja jokainen niistä viittasi, että yksityisasikkaat älkööt vaivautuko. Kuitenkin, koska tein tilausta yhdistyksen puolesta kävin kamppailun loppusuoralle asti Y-tunnuksineen (joka hankittiin vain iZettleä varten) MUTTA koko homma kaatui ALV numeroon. Olemme 0 ALV yhdistys joten meillä ei ole ALV numeroa, eikä tule.
Tilasin yhdistyksellemme kilpailijan laitteen jossa ei ole tällaisia rajoituksia.

T:Hannu Kuukkanen

--------------------------------VASTAUS------------------------------
(tämä oli ensimmäinen tukivastaus joka tuli todella nopeasti (n.3tuntia). Yleensä meni tukipyyntöihin useita vuorokausia, kun selvittelin lomakesivu sivulta, miksi lomake ei hyväksy sitä tai tätä). Tämä viesti saapui Wed, 14 Nov 2018 14:18:04 +0000 (GMT)
---------------------------------------------------------------------------
Hei!
Pahoittelen tosiaan tästä, koska iZettleenhän ei yksityioshenkilö ilman Y-tunnusta voi rekisteröityä. Otan siis asian eteenpäin jotta tämä tieto korjataan sivuillamme.
Pahoittelen vielä kerran tästä harhaanjohtavasta tiedosta ja toivotan teille mukavaa päivänjatkoa.
Ystävällisin terveisin
Izettle Support
075 326 77 85



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti