lauantai 27. toukokuuta 2017

Hotellin "iltalypsy"

Ei halua kertoa hotellin nimeä, koska en jaksa uskoa, että tämä on tapahtunut omistajan tieten ja/tai hänen määräyksestään.

Olimme lomamatkalla Roomassa, hotellissa jossa olimme viettäneet jo kolmen edellisen kevätreissumme mukavat päivät. Kun saavuimme hotelliin, reseptionisti kysyi, haluasimmeko kympin lisävuorokausimaksulla "suberb" huoneen? Katselimme hetken toisiamme. Hotelli oli ihan kohtuuhintainen ja arvostimme sen palveluja, joten päätimme kokeilla tätä "suberb" huonetta ihan kannatuksenkin vuoksi. Noh. Laukkumme kannettiin asianomaiseen huoneeseen jossa hämmästyksemme oli suuri sillä huone oli 1:1 viimeistä edellisen kerran huoneeseemme verrattuna. Tila oli sama ja varustelutaso oli sama. Lisäksi huone sijaitsi ravintolan alapuolella. ja sieltä kuului aamuyölle asti unta häiritsevää melua. Edellisellä kerralla se tavallinen huoneemme oli ollut rauhallinen.
Valitin tietysti reseptioniin ja kun henkilö tajusi, että olimme vakiasiakkaita, hän meni kovin hiljaiseksi ja totesi sitten, että saamme sen huonees ihan "tavallisen huonen" hintaan. Emme veloita tätä lisämaksua.
Kannattaa suhtautua varauksella näihin lisähintoihin noin ylimalkaan. Joskus ne ovat aiheettomia, kuten meidän tapauksessa. Jos emme olisi olleet vakiasiakkaita homma olisi mennyt täydestä. Huono säkä hotellilla ja huonoa ennalta perehtymistä asiakkaaseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti